KEURIG MERK

Er zijn ruim 25 keurmerken die jou als consument moeten helpen bij het boodschappen doen. Allemaal strenge regels voor de boer en die moet er ook nog fors voor betalen.
Wij doen het anders, namelijk volledige transparantie geven over de bedrijfsvoering en noemen dit geen Keurmerk, maar Keurig Merk. Er wordt gewerkt vanuit vijf kernwaarden van de stoere bedrijfsvoering en dat zijn: familiekudde (kalfjes bij de moeder), jaarrond weidegang, maximaal grasgevoerd, geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen en zeer gering antibioticagebruik. Geen mooie verhalen, maar tekst en uitleg, foto's en gedetailleerde cijfers. Zo kan iedereen zien wat er ECHT gebeurd op de boerderij.

We werken in prinpice volgens de normen van 'biologisch' (klik hier), maar beschikken bewust niet over het biologisch keurmerk. Enerzijds vanwege kostenbesparing,
anderzijds omdat onze slager en ijsbereider, de besten van de regio, niet biologisch gecertificeerd zijn en onze producten daarom niet 'biologisch' zijn.
Incidenteel wordt er afgeweken van de regelgeving van de biologische landbouw, maar dat wordt steeds duidelijk vermeld en ook toegelicht. 

We hebben de gehele bedrijfsvoering verdeeld in thema's en tot in detail uitgewerkt. Kijk gerust mee en stel vragen! (laatste update: 6 februari 2017)

Bedrijfsgegevens

Huisvesting en weidegang

Natuurlijk gedrag

Voer (rantsoen/teelten)

Milieu

Geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen

Antibioticagebruik

Mest

Menselijke gezondheid

De Stoerderij
Bezoekadres:
Van den Elsenstraat 56
5694 NH Son en Breugel

Correspondentieadres: (geen verkoopadres)
De Stoerderij
De Koppele 617
5632 LS Eindhoven

KvK : 50612476
IBAN : NL93 RABO 0154 5598 30

Privacy Statement van De Stoerderij : klik hier!

Vragen of opmerkingen?
De Stoerderij
Arjan Swinkels
Telefoon : 06-13947995 (ook SMS / WhatsApp / Signal)
E-mail : info@destoerderij.nl

 

facebook   linkedin   twitter   instagram   youtube

Aanmelden Stoere NieuwsbriefGa naar boven